seksi fantasia thailand escort

..

Nainen ja mies thai huorat

nainen ja mies thai huorat

Biletystä haskanpitoo ja matalakentoa joka saatanan viikonloppu-. Eikö Suomesta löydy yhtä paljon leveäperseisiä miehiä kuin naisia. Taitaa olla jopa enemmän. Kunnioittakaa itseänne ja muita, sekä miehet ja naiset. Jos osaatte olla onnellisia itsenne kanssa, löydätte rakkautta ihan maksamatta. Ei se "kaikki minulle, ja heti" tuo onnea. Minulla on philipino vaimo, ja todella rinta rottinki pullistu ylpeydestä kun ulkomaalaisena piti puoloensa täälä suomessa, vaimoni on siivous liikkeessä duunissa, sielä suomalaiset työkaverinsa manipuloivat ym tyrkyttivät suomalaisen naisen tapoja ja edukkaita vaihtoehtoja, "tasa-arvosta" No, vaimoni sanoi suoraan kun oli mutaman päivän kuunnellut että"toki huomlla suomella" että suomalaislla naisilla on oikeus elää niinkuin haluatte ja niinkuin on kasvatettu ja miltä oikein tuntuu perhettä ja lähimmäisiään kohtaan, mutta, meillä philipinoilla on oma kulttuuri käsitys perhe elämästä ja arvoista, minä olen onnellinen kun olen saanut miehen joka nauttii minun kulttuurine perha elämästä ja talouden hoidosta, itse olen onnellinen ja toivon etä suomalainen nainenkin on onnellinen!

Miksei miehillä ole velvollisuutta tarjota naisille silmänruokaa? Aina vain naisten ulkonäköä arvostellaan, vaikka miehet olisivat mitä sikoja tahansa! Onko sulle UrpoJorma käynyt mielessä, että nainen lihoaa kun alkaa odottaa lasta? Joillekkin kertyy nestettä raskauden aikana eikä syy ole roskaruuan!

Siinä "kiitos" kun nainen kantaa miehen lasta mahassansa jalat kivusta turvonneina, tissit arkoina ja selkä kipeänä! Entäs se synnytys sitten? Kivulla ja tuskalla lapsi ulos maailmaan että saa ruveta valvomaan öitä ja nännit kipeenä imettää ym ym! Olet SAIRAS jos ajattelet että sen pitäisi olla naisen mielessä heti ensimmäisenä ja lapsen hyvinvointi ja hoito toisena! Jos nainen on sinulle vaan esittelypokaali niin hae tosin se laiha nainen sieltä thaimaasta.

En jää yhtään kaipaamaan noin taukkia "miestä" Ei ole ihme, että kuten kirjoitit "hyvin pyyhkii" thainaisella ja suomalaisella miehellä jos miehen päävaatimus on naisen laihuus! Kuulostaa lähinnä aika pinnalliselta suhteelta eikä tavalliselta suhteelta rakkauden tunteineen! Jos toista rakastaa niin ei se ole yhtä ruusuilla tanssimista.

Rakkauteen kuuluu viha, epätoivo, suru, ilo, intohimo,nauru, huumori nyt näin äkkiä listatakseni. Jos pariskunta on vähän liiankin kohteliaita toisilleen niin ei silloin siinä mitään rakkautta ole. Voisit myös itse katsoa peiliin. Kumma kun Suomalaiset, lihavat, rumat kaljupäät juoksee thaimaassa ja samalla vaatiin naiselta laihuutta ja kauneutta kun itse ovat aivan törkeen näköisiä!

Niin mikäs se vaimon luonteenmuutos olikaan? Sinä puhut täällä perseen leveydestä, voisitko mainita pari sanaa siitä luonteessa tapahtuneesta muutoksestakin, niin osaamme ottaa oppia. Kai sulla on siellä kotona joku huone, jossa voi tehdä lihaskuntoliikkeitä ja aerobicata?

Kyllä mä ainakin mahdun kerrostalokolmiossani liikkumaan kaksikin kertaa päivässä, jos vaan huvittaa. Olen jo hyvän matkaa yli 40v. Minulla on ihan normaali suomalainen vaimo. Aikanaan kun oltiin omakotitalo hommattu, ja papillekin yhteen ääneen täydessä ymmärryksessä, vakuutettu ettei , mikään muutu vaikka naimisiin menemmekin.

Puoli vuotta häiden jälkeen, vaimo ilmoitti ettei oikeastaan pidäkkään rakastelusta. Itse yritin antaa vaimolleni aikaa, ja huomiota,jospa asiat palautuisi ennalleen. Ne eivät palaudu ennalleen ikinä. Jokainen kosketus jonka vaimolleni teen, on hänestä vonkaamista, joten siihen suhtaudutaan negatiivisesti, eikä edes halaukseen voi tietenkään vastata.

Ja jos kaappaa halukseen, niin niin notkea en ole että olisin kehomme saanut koskettamaan toisiamme, myös rinnan korkeuden alapuolelta. Ruokaa teen kotona useamin kuin vaimo, ja teen sen paremin kuin vaimo.

Itse tykkään oikeasta ruoasta, ja vaimo mielellään eineksistä jotain italianpataa vääntää mielellään. Lapsia meille siunaantui 2 tyttöä, kauniita molemmat tottakai. Sain toki kuskaa vaippoja, ja vauvanruokaa, ja juosta muuten perheen asioilla, mut lapset jäivät mulle vieraiksi.

Mä olisin ihan hyvin osanut sen vaipan vaihtaa, se kun ei tähtitiedettä ole. Vaimo käyttäytyi kun olisin tehnyt jonkun rikoksen, kun yritin yöllä vauvaamme nukuttaa, josko vaimo siis rakkaani saisi nukkua. Yritin usein kertoa kuinka vaimoani rakastan, kehua ulkonäköä, ja tottakai pyllyäkin: Mut toki nehän olivat vaan loukkauksia, koska selvää vonkaamista. Vielä tänäpäivänä, olen yleensä viimeinen joka tietää meidän perheen asioista.

Nämä kokoperhettä koskevat asiat voivat olla jo pitkään harkittu,ja mulle ne tuodaan valmiiksi pureskeltuina. Ja jos en osaa heti sanoa kantaani, olen täysi typerys. Vaimo kertoi ohimennen että hän on vähän ajatellut, jospa hakisi jonnekin kouluun. Kuukauden päästä tuli kirje kotiin jossa hänet ilmoitettiin hyväksytyksi kyseiseen oppilaitokseen. Ihmettelin sitten ääneen, jotta tästäkin voisi niiku puhua etukäteen. Vaimo oli tosi hämmästyneenä: No minä olen siis se törppö tietenkin. Yhteistä aikaa emme vaimonkanssa vietä, kuin saunanjälkeen lauantaisin säälistä se puolituntia, jos silloinkaan.

Itse matkustan yksin lomallani, ja muu perhe matkustaa keskenään, koska mua ei haluta mukaan, eikä mun mukaan haluta. Emme edes voi mennä ruokakauppaan, jos mun pitäisi itselleni jotain ostaa, se vaan ei käy laatuun että mua vartuttaisiin. Joten lomiakaan kummankaan turha pilata. Alkoa käytän hyvin säästelijäästi, ja thaimaa lienee ainut paheeni.

Huorissa en siellä käy, mutta olen tutustunut moniin thaimaalaisiin ystäviin. Siellä saan kuulla olevani arvostettu, ja pidetty henkilö. Hitto kun on kokoajan ikävä thaimaahan, ei voi minkää. Pitäkää mua huonona ihmisenä, tai luuserina, se on yks hailee. Jos en sitten pärjää suominaiselle, olkoon sitten niin. Mutta en tunne huonoa omaatuntoa, matkoistani.

Sekin on ihan sama, jos miehisyyttäni epäillään, itse tiedän olevani varsin hyvä mies, ja koska mullakaan kun ei ole kuin tämä vaivainen elämäni, en tunne suurta tuskaa, jos mullekin ollaan ystävällisiä edes lomalla. Se minustä on kumma juttu? Ennen pienviljelijän akka hoiti 6 penskaa ja ukon siihen päälle. Ei urputettu kavariseurasta ja omasta ajasta. Olen nainen ja olen samaa mieltä kanssasi Urpo. Teidän tarttis tehrä jotain muutakin kun valittaa!

Naisilla Suomalaisilla on tapana tehdä just seuraavasti kun ne on päässy naimisiin tai luulee muuten koukuttaneensa jätkän: Tai korselettia mikä lie Itselläni on kyllä ns suora vartalon malli Eikä rintoja sitäkään vähää Terveys on kuitenkin kaikkein tärkeintä! Kuntoilu on ihan hyvä juttu ja tärkeää kaikille. Mutta jos mies ei sitä aikaa anna: Kaikki pitäisi olla hyvin, mutta vauva parkuu paskat housuissa, mies "yrittää rauhoitella" hikisen, punaisena kiukusta ja lenkillä käynyt äiti tärisee vielä lihasrasituksesta, mutta joutuu tyynnyttelemään sekä isän että vauvan, vaihtamaan vaipan ja imettämään.

Kaikki tämä ilman, että pääsee suihkuun, saa protskuja tai palauttavia ja mies lähtee tyytyväisenä verstaalle vaimon tekemä voileipä mukanaan. Minä olen päässyt kuntoilemaan oikein kunnolla vasta, kun nuorimmainen oli kahden. Toki olen lääkärissä, hammaslääkärissä yms. Mulla on elämä nyt hyvin, mutta tiedoksi vain urpolle ja muille, että synnytyksen jälkeen kilojen tiputtaminen ei aina ole syömisestä kiinni. Etenkin jos on 5kk: On hankala antaa välillä korviketta, jos lapsi ei huoli.

Pullotutin ja tissin imutapa on erilainen, joten lapsi, joka imee tissiä, ei välttämättä edes osaa käyttää pullotuttia. Onko kaikki kiinni nyt siitä että joku saattaa vähän olla lihava, kasvattaisit kullias niin uppois se vähän pyöreämpäänkin leidiin, luuletko että sä vitun maajussi istut nojatuolissa ja naisen pitkää vatkata sun pientä munaa siinä samalla, kyllä se on ihan tasavertaisesti hoidettava ne arjenaskareet yms.

Siellä arvostetaan suomalaista miestä erilailla kuin suomessa. On ne kyllä paremmannäköisiä ja luonteeltaan ne on aika iloisia ja mukavia, väheksymättä suomalaisia naisia.

Kaipa miehet saa siellä sellaista huomiota, mitä suomessa ei saa Rahasta en osaa sanoa, kun en joutunut mitään maksamaan siellä mistään. Voi hellanlettas sentään kun pojat on sinisilmäisiä On siellä muitakin naisia kuin baarihuoria, 65 miljoonan kansassa on kaikenlaista. Ja nimenomaan ne tavalliset naiset arvostavat suomalaista miestä, baarihuora nyt arvostaa ketä tahansa jolla on rahaa yhdeksi illaksi, mutta silloinkin suomalaista enemmän kuin turkkilaista.

Oletkos muuten ikinä edes ollut kyseisessä maassa vai veditkös ihan lonkalta tuon kusetus jutun? Ei se pahemmmin rahasta ole kyse nuija, koska mitään siellä ei tarvitse maksaa Puhuin siis ihan puhtaasti panemisesta ja hauskan pitämisestä.

Olet jättänyt tylysti maksamatta työtä tekevälle tytölle?! Vai luuletko vain saaneesi kaiken ilmaiseksi, kun olet ensin ostellut sikahintaisia juomia baarista ja heitellyt rahaa ympärillesi? Tämmöisiä miehiä kuulema tipahtaa hotellin parvekkeelta epäselvissä olosuhteissa tms.

Vain täysi idiootti jättää maksamatta Thaimaassa tytölle jonka on jostain baarista tai discosta "iskenyt" ei ne huvikseen lähde mukaan.. Niinhän se on; tommoset sir Vilit ja Vilperit ne kovasti tykkkää ajatella, että jossain joku ihana perhetyttö yht'äkkiä lähtee paneskelemaan noin vaan aivan eri kulttuurista tulevan kieliongelmaisen ja pahannäköisen Suomi-Urpon kanssa.

Jotkut sitten roudaavat näitä "perhetyttöjä" Suomeenkin. Täällä sitten nämä "perhetytöt" ottavat vastaan sellaisissa jouluvaloilla koristelluissa paikoissa, ja antavat hyvin ei-perhetyttömäistä palvelua jurrisille epäsiisteille suomi-sioille. Love and truth hurts.

Mä vähän luulen että ne kunnolliset perhetytöt eivät arvosta suomalaista sen ihmeellisemmin kuin muitakaan turisteja ja kunnon tytöt eivät seurustele turistien kanssa viikkotolkulla sekä syötätä ja juotata itseään miehillä. Kyllä ne huorat on jotka sitä tekevät.

Meinasin hajota nauruun kun heitit tämän "Love and truth hurts" En osaa sanoa olenko päässyt harrastamaan seksiä perhetytön kanssa thaikuissa Luuletko, että sinne lähdetään rakastumaan Thaimaassa saa todellakin ilmaiseksi. Tietysti jos on vanha,ruma ja ylipainoinen peräkammarinpoika ei saa kuin rahalla.

Normaalina nuorena jätkänä on ilmaista menoa riittänyt: Itsepä et taida tietää että heillä on aikalailla samanlainen käsitys rahasta kuin eurooppalaisilla naisillakin. Rahaa pitää saada, se on elämisen ehto. Moni hakee sitä helpolla, olisitten Thaimaasta kotoisin tai Suomesta. Kyllä olen kanssasi samaa mieltä että kaikki oppii jotain kun seurustelee baari kärpäsen kanssa, mutta Äläpä siis yleistä käsitystäsi koskemaan kaikkiin Thaimaalaisiin.

Äläkä varsinkaan perinteiseen Thaikulttuuriin, johon kuuluu budha ja hänen opit Rahan himo valitettavasti saa ihmisen tekemään monia typeriä juttuja, kulttuurista riippumatta. Tarkoitinkin lähinnä näitä naisia joihin Thaimaassa vierailevat useinmiten ensiksi tutustuvat.

Valitettavasti hyvin usein lomakohteissa pyörivään porukkaan joka vain pieni osa Thaimaalaisista Itselleni on vaan muodostunut käsitys että Thait rakastavat rahaa enemmän kuin ainakin minä jolle raha ja menestys ei ole niin tärkeää.. Johtunee kyllä enemmän Thaimaan olemattomasta sosiaaliturvasta kuin kulttuurista Joo aivan, tuo sosiaaliturvan puuttuminen tuo monia ongelmia Thaimaalaisille.

Se voi vaikuttaa osaltaan hieman myös tähänkin. Joskin heikompi kuin Suomessa. Eläkettä saa, sairauskuluja korvataan. Työttömyyskorvausta ei ole, mutta hyväntekeväisyysjärjestöt yrittävät auttaa edes jonkin verran.

Jos miesten itse tunto on niin alhaalta että thai tyttöjä pitää lähteä vikittelemään, niin katsoisivat ensin omaan napaansa ja opettelisivat käyttäytymään suomalaisia naisia kohtaan No teidänpähän pallit ne puutuu, kun koneessa joudutte istumaan: Mitä vikaa thai-naisissa on? Jos suomalaiset miehet on niin surkeita eikö olekin parempi, että menevät thai-naisille. Itse leimaat kaikki thai-naiset huoriksi. Hei, kuule, ei suomalaismiehet turhaan niitä thai-tyttöjä vikittele.

Ottamatta kantaa thainaisiin, niin Thaimaassa käyneenä mutta thainaisia käyttämättömänä voisin sanoa että kannattaa tutustua thaikulttuuriin. Ei siellä edes huorat ole niin rahanperään. Ei rahalla ole siellä samanlaista merkitystä kuin Suomessa. Ei ole teidän vika. Ei ne miehet pers Vaan sieltä viereisestä aukosta, kaikki ja myös naiset!!!! Heh vai katso peiliin Odota vain, kyllä se prinssi hakee sinut valkoisella ratsullaan pois Korsosta.

Eläkettä kertyy ainoastaan valtion hommista ja paremmissa duunipaikoissa. Suurin osa Thaimaalaisista on eläkkeen ulkopuolella. Joten lapset elättävät vanhuksensa. Eli sinne hakeutuvat tytöt ovat kylläkin kalassa.

Miten ammattimaisia kalastajia he sitten ovat, se on toinen asia. Joku huvikseen, toinen työkseen. MONI SAanut jopa baarista ihan hyvä eukon, tunnen monia, teveisin pattaya glangilta sielä nyt govermentti. Pattayalla on kuuleman mukaan yli Sinne vaan pojat ,mutta olkaa varovaisia kaikki ei aina ole sitä miltä se näyttää tai sinulle kerrotaan.

Thaitytöt pitävät miehestä todella hyvää huolta vaikka tekevät sitä rahasta. Leikkaavat varpaankynnet aamulla ,pesevät vaatteet pyytämättä jne Jotenkin tuntuu siltä että naisille löytyy samaan tarkoitukseen miehiä eräästä tunnetusta maasta.

Sinne vaan tytöt, mutta olkaa varovaisia kaikki ei ole sitä miltä se näyttää tai sinulle kerrotaan. Joo, ja lähempääkin löytyy. Sekä kotimaasta että suomenlahden toiselta puolelta. Tuon linkin takana kerottiin, kuinka Thaimaalaiset ihannoivat vaaleita ihmisiä. En ole koskaan käyny Thaimaassa, mutta silti tiedän sen kokemuksesta, nimittäin baareissa käydessäni on useamman kerran käynyt niin, että Thaityttö on tullut iskemään minua.

Olen jopa suomalaiseksikkin erityisen vaalea. Tämän kerron ihan vilppitömästi ilman tarkoitustakaan leuhkia naissaavutuksillani en ole mikään kauhean hyvä naisten mies , mutta kun nyt näin tuon linkin takana olevan kirjoituksen, niin pakko kai se on uskoa, että ne Thaitytöt ovat oikeasti olleet jollain tavalla kiinnostuneita minusta. Siellä kun vaaleus on varakkuuden merkki ,ei tarvi olla ulkotöissä Länsimaalaisilla on yleensä rahaa joka tärkeä asia eteenkin suvulle Kysymys kuuluukiin, että onko tämä kiinnostus ilman ns.

Tiedän jos olisin persaukinen riisiviljelijä Isaanissa ei vaimo olisi minua huolinut. Rahalla on merkitystä ,mutta ei ainut syy ole Eli siihen 30seksi taikku on yleensä nätti kun mikä, mutta siitä kun vanhenee niin sitä ei kuulemma katso erkkikään.

En ole koskaan thaimaassa käynyt enkä usko käyvänikään. Taitaa se rupsahtaminen tapahtua todella äkkiä Olen kuullut ja nähnyt samaa tapahtuvan. Mitäs sitä ei suomipoika jätä tekemättä mulkkunsa eteen.

On toki muutakin virkaa: Lisäksi ovat erittäin siroja. Nyt on ihan turha vertailla keskivertoleenoja estottomiin seksin ammattilaisiin! Leenat tekevät sitä omaksi nautinnokseen, sirot ammattilaiset miehen nautinnoksi ja rahan ansaitsemiseksi. Joo, sama täällä ikää 29 ja ei papereita mukana, niin ei tarjoilleet.

Ja aika moni vieras jonka kanssa puhetta lähtee syntymään, niin jossain vaiheessa kysyy että mitäs koulua sitä käydään. Mutta aika näyttää miten käy, en kyllä ole huolissani. Olen suomalainen nainen ja minullekin käy noin. Jos ei ole papereita, niin kolmekymppisille ei tarvitse tarjoilla, jos ikäraja on 20 v. Nuorena miehenä, alle kolmekymppisenä, tuli kerran ostettua tyttö yhdeksi yöksi Thaimaassa.

En sen jälkeen muista kokeilleeni yhtä norjaa, notkeaa, hoikkaa, kiinteää naista. Aika kallis se oli, kun maksoin erikseen baarille ja tytölle. Mutta kauniista kannatti maksaa, oli baarin upein tyttö. Seksi oli hyvää, mutta toki yksipuolista, olin enemmän hermona kuin tyttö.

Seuraavana päivänä oli pieni morkkis, mutta pakkohan kaikkea on kerran kokeilla. Se ei tuntunut kumminkaan niin pahalta kuin oli itsekin nuori, pahemmalta tuntui katsoa vanhoja äijiä nuorten tyttöjen kimpussa. Yritin arvioida tytön ikää, tuskin se oli enempää kuin v.

Tyttö olisi ollut valmis naimisiin vaikka heti. Itse en kumminkaan ollut. Onhan se hienoa, että Suomi-pojat "auttavat" köyhyyden partaalla asuvia thai-tyttöjä ostamalla heiltä seksipalveluja.

Nuorukainen, miksi sait morkkiksen? Tajusitko sittenkin tämän thaikaunokaisen epätoivoisen tilanteen? Vai oli valmis menemään kanssasi naimisiin.

Niin minäkin naisena olisin varmasti ollut valmis menemään naimisiin sinun kanssasi tai yhden niistä mainitsemistasi vanhoista äijistä, jos elämäni olisi yhtä pahassa jamassa kuin näiden thai-tyttöjen.

Naimisiin menossahan on se etu, että sitten ei tarvitse panna kuin yhtä möhömahaista vanhaa äijänretkua tai vähän nuorempaakin.

Seksi sinänsä on kiva asia, niin varmasti thai-naisestakin, mutta vasta silloin kun se perustuu täydelliseen vapaaehtoisuuteen ja vastapuolikin on omien mieltymysten mukainen. Hyvät herrat, kun seuraavan kerran mielitte seuraksenne maksullista thainaista tai pahimmassa tapauksessa nuorta alaikäistä tyttöä, miettikää miksi hän on muutaman kivan tempun opetellut.

Ei varmastikaan siksi, että voisi oikeasti antautua nauttimaan kanssanne seksistä. Muistakaa, että naiset ovat hyviä näyttelemään lakanoiden välissä ja vielä parempia kun tekevät sitä rahasta ilman tunteita sielu kovetettuna.

Tätäkö te miehet oikeasti haluatte???? Morkkis siksi että toki tajusin tilanteen, but once in lifetime.. Jos en minä niin joku muu, tyytyväisiä ne ovat kun saavat rahaa. Minusta selvisin hyvin, 4 kuukautta siellä päin ja vain yksi ostettu nainen. Siitä on jo 15 vuotta enkä ole sen jälkeen seksista maksanut. Kun Suomessa asuu, saa ilmaiseksi miten paljon haluaa;-. The issue of prostitution in Thailand is, I believe, a complex one.

It's important to realize, first of all, that prostitution is not synonymous with sex tourism. The prostitution industry is deeply rooted in Thai culture, as it is in many others. Prostitution has existed in Thailand for centuries, long before westerners visited there in any significant numbers.

Farang visiting Thailand today might be forgiven for thinking that all Thai prostitution is aimed at foreigners, for it is very visible in tourist areas, but domestic prostitution is much more common and employs many more people than tourist-oriented prostitution.

Then too, in many ways prostitutes who work with foreigners are the elite of the business. Women and girls who service Thai men are often quite literally locked in brothels and unable to escape until they pay off some huge debt that is virtually impossible to eradicate.

Such unfortunates make very little or no money at all. They are often not allowed to leave the brothel, even for medical care, which is horrifying considering the prevalence of AIDS in domestic-oriented brothels. Women and girls who service farang men usually have much greater freedom of movement. They either work set hours for a bar or restaurant, or work freelance.

In either case they have a home to go to when they leave work. If they're employed by a bar or restaurant, they generally receive a small wage. Both employed and freelance sex workers pay a fee to the establishment's owner for the "privilege" of leaving the premises with a paying client, after which whatever they negotiate for, they keep.

These women are actually able to make some money. Pimps are rare in Thai prostitution, though boyfriend-leeches are not. It's important to realize too that for Thai women and girls, prostitution is a job. It's hard for westerners to fathom the extent of child labour in poor countries like Thailand, but for the majority of the population, child labour is necessary for survival.

A boy or girl with a good job can support their parents and younger siblings, and feels proud and happy to be able to do so. A girl in a half-decent position as a prostitute can make as much money in one day as my young friends - 12, 13, 14 years old - did in six months working as waiters or maids.

That doesn't make prostitution right, but it does make it a rational choice for a poor girl or woman. Incredible though it may seem for anyone who's visited Thailand, prostitution is illegal. It's just rarely prosecuted. However, in the last decade Thailand has cracked down, quite hard, on child prostitution.

When cases of child prostitution are brought to the attention of the authorities, the police force their way into brothels - almost always brothels that serve Thai men or farang who have been in the country long enough to speak Thai and know how to gain access to such places - and remove the girls.

The owner may be fined. The business isn't closed, no, but the underage workers are removed. It is a significant change. Finally, let me return briefly to tourist-oriented prostitution. Many women spend several weeks with their farang clients, travel around the country with them, receive visits from these men year after year.

There is no set fee associated with this: One day they may marry, and in fact, many do. It makes me wonder what the difference is between this dyad of Thai woman and farang client and that other dyad of poor and rich partner. It makes me wonder what exactly a prostitute is. Unfortunately for Thai women, the answer comes too easily: Any Thai woman who is seen is public with a farang man in Thailand is assumed by Thai and farang alike to be a prostitute.

Even if the two are married. Even if they have a life together, a home, a family. This damning assumption is one of the biggest difficulties Thai women and their farang partners face in their lives together.

Viimeisen kappaleen totuus on selvä näin reilun kaksi vuotta naimisissa olleena Thai naisen kanssa. Esimerkkejä olisi vaikka kuinka monta.

Kyllä ei aina ole helppoa. Molemmat siinä voi pahoin. Onko syynä näihin asiottamasti käyttäytyvien henkilöiden käyttäytymiseen viha vai kateellisuus, mutta ainakin tietämättömyys, ennokkoluulot ja asenteet.

Eikä tämä nyt todellakaan ole vain suomalaisten asenne. Olisiko thai-vaimosi sinut ottanut, jos olist persaukinen riisinviljelijä, samalla länsimaisella ulkonäöllä???? Mieti kertaalleen ottaisitko Lady79 itse persaukisen riisinviljelijän. Se mitä tekee, on kuitenkin iso osa ihmisen elämää ja siten vaikuttaa myös persoonallisuuteen ja koko olemukseen.

Miksi ei saisi olla kiinnostunut ammatista ja varallisuudesta? Minulla on hyvä koulutus ja hyvä työ. Vastaus on Kyllä, senkin nuija!! Rahaa ei ollu, mutta velkaa oli aika kivasti, ja tuloni olivat keskivertoa alhaisemmat, ja ovat edelleen ja tulevat aina olemaan. Ei ole autoa ei asuntoa, vuokralla elellään, ja hyvin pienellä pudjetilla. Ulkonäössäni ei koskaan ole ollut mitään kehumista, haukkumisia olen kyllä kuullut aivan liian useinkin. Joskaan en ole lihava. Eikä Thai-vaimoni ole kuin yhden vuoden itseäni nuorempi.

Joten syy ei todellakaan ole rahassa tai kauneudessa, vaan jossain syvemmässä asiassa josta huomatenkin on sinun kanssasi turha edes käydä keskustelua, koska et ymmärrä siitä yhtään mitään, tollo. Tyttö riisipellon laidalta katsoo asioita ihan toisesta näkökulmasta. Jos nai köyhän riisinviljelijän niin tiedossa on suurella todennäköisyydellä puutetta ja kurjuutta. Asiallinen länsimaalainen on kuin lottovoitto Ne jotka ovat Koillis-Thaimaassa käyneet ymmärtävät miksi Köyhällä perheellä ei ole mahdollisuutta kouluttaa lapsiaan Kylläpä se "vaaleus" viehättää heitä..

Eihän tosi asioita voi kieltää. Aivan helvetin usein tollainen "teen itse rahani" -nainen ja köyhä mies suhde muuten onnistuukin Naisen motiivi on joku vitun suojavietti ja itserankaisu.

Haluaa muuttaa luuserimiehen ja määkii lopun elämänsä kun ei siinä onnistu. Mutta kukin ottaa kenet haluaa Ja tuskinpa se thainainen mitään niin hyväpalkkaista duunia edes saisi, jos nyt nakkikiskalla vähän pyörähtää niin saa kotiin tahikkuihin vähän euroja..

Herää jo tälle vuosisadalle. Jos rivitalo perheelle maksaa helsingissä , niin eipä sitä oikein yhden palkalla pyöritellä..

Entäpä lasten vaatteet, harrastukset, lääkärikulut, kännykkälaskut, sähkölaskut, lomamatkat jne.. Vai haluatko sinä perheinesi asua kontulassa, kaupungin vuokra-asunnossa thai- naisen kanssa, joka lypsää kuiviin rahasi???? Elinkustannukset ovat suomessa korkeat, täällä ei saa riisiä ja kanaa ravintolasta eurolla. Siis mun mielestä on vaan hienoa ja oikein jos nainen tienaa itse rahansa. Usein miehet pelkää tällaisia naisia, koska miehellä ei mielestään ole miään tarjottavaa tällaiselle omavaraiselle naiselle.

Ongelma on siinä että köyhän miehen itsetunto ei kestä hyvin tienaavan naisen kanssa elämistä pidemmän päälle. Jos se muodustuu jollekkin miehelle ongelmaksi asti, niin vaikeahan se on suomesta naista löytääkään Tämä on omiaan ruokkimaan sitä ajatusta, että tässä liitossa on hyvin selkeät sukupuoliroolit. Nainen hoitaa kodin siinä missä mies tuo rahaa ja sitten puuhailee omia juttujaan. Mutta homma saattaa olla jopa täydellinen diili suomalaiselle miehelle, joka ei stereotypioiden mukaan sen syvällisempiä juttele.

Thaimaalaiset ovat ahkeraa kansaa ja moni heistä työllistyykin Suomessa. Monet naiset haluavat tienata omaa rahaa ja kerätä säästöjä tuleviin eläkepäiviin aurinkoisemmassa Thaimaassa.

Eli ei voida taaskaan yleistää, että kaikki thai-naiset lypsäisivät mieheltään kaiken minkä irti saa. Kaikesta taloudellisesta laskelmoinnista ja parempien elinolojen perässä muuttamisesta huolimatta thaimaalainen nainen on aivan samanlainen kuin kuka tahansa muukin nainen. Hän kaipaa turvallisuutta, rakkautta ja kumppanuutta mieheltään. Jos meinaat hakea vaimon Thaimaasta, niin onhan se selvää, että hän ei ole pelkkä seksi- ja kodinkonerobotti, vaan myös hänellä on tunteet ja tarpeet.

Ajattelepa Suomen marraskuisia kelejä verrattuna Thaimaan aurinkoon. Siinä on aika iso totutteleminen kaukana omasta perheestä. Myös sosiaaliset suhteet ovat tärkeitä, eikä vaimo tule olemaan onnellinen pysyessään pelkästään siellä neljän seinän sisällä ilman omia ystäviä. Tällaiset asiat kannattaa myös ottaa huomioon, kun ajatellaan avioliittoa ulkomaalaisen naisen kanssa pidemmällä tähtäimellä. Nyt olet oppinut perusteet thai-naisista ja ehkä saanut ajatusta tuodako se vaimo Thaimaasta vai ei.

Suuntaa joutessasi ylempänä mainitulle deittipalstalle ja juttele thai-naisille vaikka samantien. Ja mikäli haluat pysyttäytyä kotimaisissa naisissa, suunnista katsomaan listaamamme TOP 10  suomalaiset deittipalvelut! Kunnioitan naisia ja olen kohtelias ja hyvätapainen mutta inhoan suomaisia miesnaisia en juo en polta enkä käy huorissa , olen ihan ok. Epäkorrektin huumorin ystävänä jouduin kyllä hieman nauramaan viestillesi, eli kiitos kommentista.

Jos löydät vikaa jo useamman maalaisista naisista, niin kannattaisko alkaa miettimään myös sitä vaihtoehtoa, että voisiko itse tehdä jotain paremmin?

Vähemmän punttia, enemmän vaikka lukemista.. Niissä ruusuissa on myös piikit. Mutta kyllä se onni löytyy etsimällä. Hyvä Treffimaisteri , Hienoa jos huumorintajusi on tallella, useimmilla ei ole.

Joo löydän vikoja kaikista naisista ja maista. Kirjoitukseni olikin lähinnä suuntaa antava. Eihän toki aina näin ole mutta usein. Ilakoivat lääkehuuruissaan muiden onnettomuuksista. Sama porukka haluaisi pitää rajat auki että kaikki menisi ihan paskaksi ja ei olisi ketä kadehtia.

Voisi vaan loisia, riehua ja leikkiä maailmanparantajaa vaikka totuus on että nuo luuserit on yksiä pikku perkeleitä. Ja ne ämmåt tulee tänne sossun eläteiksi. Äijät niin perseauki että heti kun huora on Suomessa niin mennään Kelaan.

Ei me eletä vapaassa yhteiskunnassa missä jokainen voi tienata rahaa mielin määrin. Kun ymmärrät tämän, niin voit hyvin mennä myös leipäjonoon, sillä se on ruuanhaku paikka. Minä sain ihan kongreettisen ymmärryksen, että emme ole euroopan unionin jäsenmaita ja jopa viinan ja oluen tuonnilla on rajoitukset.

Myös matkustaja tuonti Virosta on kävellenkin ragaistavaa.. En tiedä onko elintarvikkeet liha ja maito ja olut kovinkin säänneltyä Pitää uskoa, että ollaan kommunisti-hallinon alueella. Kun ymmärtää on helpompi elää. Siitä pullostahan ei saa antaa tulevalle vaimoehdokkaalle Pattaya ja Thaimaa on elämä.

Aikas surkeeta, jos Pattayan huorat on "elämä". On se vaan käsittämätöntä, kuinka tärkeä asia niinkin yksinkertainen asia kuin pillu on joillekin maaseudun aikamiespojille.

Ajatelkaappa ihmisiä vaikka Eckeröllä Risteilyllä. Ihmiset menee ryyppäämään ja monet vielä talutetaan ja kuvittelevat vapautuneisuutta pienen päihteen voimalla. Sitten vetävät kärryjänsä ja heiltä kysytään juotko viinat itse En kun äitisi kanssa. Niillä heillä on oikeus varastaa sinun viinasi ja oluesi ja saat vielä ryöstösakkoa noin 1 euroa. Niin elätkö sinä millään ajatuksella Euroopan unionissa ja oletko sinä yhdenvertainen eurooppalainen esim.

Sellainen ihminen mikä tekee tätä ja leuhkii vielä tällä teolla, niin eikö hän ole koiraakin pahempaa saastaa. Minusta Thaimaan poliisit jotka rahastaa liikentessä, niin tekevät sen ymmärrettävästi ja heillä myös on omatunto. Saamatta itse mitään hyötyä on todella Koira ja alhaisempi kuin koira. Näin Kerran Metrossa tai Metron liukuportaissa, kun lipuntarkastaja juoksi nuoren miehen perässä portaita ylös ja huusi ottakaa kiinni ja se oikeasti juoksi, mutta sillä loppu kunto.

Mietin Mitä helvettiä aikuinen mies juoksee nuoren pojan perässä ja kerjää lippurahoja ja yrittää varastaa siltä tarkastusmaksua. Eihä se saa siitä pennin hyrrää vaikka se nuorimies pääsisi karkuun ja onneksi pääsi. Mikä oli se motivaatio sillä lipputarkastajalla? Thaimaassa ja kaikissa muissa maissa ei Mertoon pääse jos ei maksa, niissä on portit.

Ihmisiä ei vainota vaan palvellaan. Thaimaassa ei ole edes portsareita ravintoloissa ja en ole yhtään Tappelua oikeastaan nähnyt Thaimaassa Tapas täällä taas piripäissää näpyttelee jotain hämärää iloksen Sitä voi ihmetellä myös Ukrainassa Miten koirat tappoi ihmisiä Toivottavasti saavat ansionsa mukaan. Tunnen yhden thaihuoran,joka asuu Koljalantiellä. Näitä minä mietiskelen aina ennenkuin hoitajat antavat minulle lääkeannokseni.

Työkaveri kuskasi luvun alussa thai huoran Suomeen. Kalliiksi tuli se eukko. Menetti avioerossa yli 60 euroa. Tuli mieleen se julkisuudessakin ollut tarina, jossa isäntä pohjanmaalta menetti pikkasen vajaat euroa vastaavanlaisessa tilanteessa. Toisaalta jos on noin pillunkipeä idiootti, niin on ansainnutkin kohtalonsa. Kaveri on antanut minun ymmärtää, jonka jälkeen annoin luvan itselleni ymmärtää olevani katkera kaikille.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

nainen ja mies thai huorat

: Nainen ja mies thai huorat

Nainen ja mies thai huorat On ne kyllä paremmannäköisiä ja luonteeltaan ne on aika iloisia ja mukavia, väheksymättä suomalaisia naisia. Sitten vielä se, että suomessa on myös paljon korkeasti koulutettuja ja varakkaita naisia. Jos hän olisi vastuuntuntoinen ja ammattitaitoinen tutkija, joka pitää tiedettä popularisoivaa blogia, hän puuttuisi väärinymmärryksiin ja kävisi keskustelua "hei, en mä tota tarkoittanut, vaan Kokonaisvaltaisen naisen kanssa oleilu parantaa miehen, kuin miehen elämänlaatua ja johtaa kulttuurin kukoistukseen. Mike oli kirjoittanut tekstin.
Man ilmasta seksiä 245
Nainen ja mies thai huorat Ja minkäs ne miehet sille voi? En takuulla luottais, kun tietää vielä hänen mieltymykset. Pitänee vielä mainita kummallisesta ilmiöstä, että Suomessa nämä samaiset polyamoriset ja muut seksin perässä menevät inisijät jotka kuvittelevat olevansa ilman seksiä jonkun statuksen takia ikä, raha, urheiluauto, naamanimittelevät itsensä kaltaisia naisia lutkiksi, jos nämä haluavat VAIN seksiä. Suomalainen mies ei enää täytä näitä vaatimuksia ja hänet torjutaan. Elämänvoiman sinun kaltaisesi naiset saavat toisten ihmisten halveksumisesta ja tallomisesta.
Nainen ja mies thai huorat Sihteeriopisto huorat seuraa miehelle
Ei tarvitse kauas mennä niin jo löytyy naisellisia naisia, jotka oikeasti rakastavat olla naisia ja täyttää oman paikkansa evoluution palapelissä. Jos en minä niin joku muu, tyytyväisiä ne ovat kun saavat rahaa. Turha sitten länkyttää syvällisistä puhumisista, jos koko juttu sen pillun ympärillä kuitenkin pyörii. Eli mielellään thaivaimoja miehille ja naiset voivat myös etsiä kumppaninsa ulkomailta. Tässä sulle tajunnanvirtaa tai aivan mitä haluat siitä vääntää taas kerran. Itse he ovat huomionkipeitä.

3 Responses

  1. nainen ja mies thai huorat says:

    -

  2. nainen ja mies thai huorat says:

    -

  3. nainen ja mies thai huorat says:

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *