seksi fantasia thailand escort

..

Naida takaapäin pk

naida takaapäin pk

Tehdystä työstä maksetaan viikottain, ja realistinen viikkopalkka euroa. Mahdollisuus on paljon enempäänkin. Mikäli tälläinen jännä työ kiinnostaa, niin rekrytointi löytyy osoitteesta: Kaipaan rohkeita kirjoittelijoita töihin!!

Elikkäs uusia chat-operaattoreita haettaisi kirjoittelemaan sujuvalla suomenkielellä, itse valitsemanasi ajankohtana. Toisin sanoen, lyhyen koulutuksen jälkeen saat tunnarit joilla voit avata alustan ihan koska haluat. Chat on k18 joten olethan sinäkin vähintään 18vuotias. Jokaisesta viestistä maksetaan, kerran viikossa. Paljon enemmänkin kun pääsee vauhtiin ja huomaa rahantekemisen mahdollisuuden.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Asennot takaapäin takaapäin masi2 Moi, oisko täällä naista joka tykkää takaapäin naimisesta. Nuolisin ensin ja sitten naisin,oisko kivaa? Kyllä minä ainakin pidän siitä kun saan takaapäin. Ei anaaliin, vaan ihan "normaali"pano takaapäin. Missäpäin nainen 33v asustelee? Minäkin tykkään ottaa takaa päin.

Ja miksiköhän ei pitäisi? Parempaa ei voikaan olla kuin mies tunkeutumassa kovana ja suurena suhun takaa niin että hieman jopa sattuu Takaapäin kovaa, eläimellisesti ja hieman vetäen tukasta, näyttäen kuka määrää tällä hetkellä tahdin. Takaapäin nuoleminen on myös huikean kiihottavaa ja nautinnon kruunaa se, kun mies sen jälkeen ottaa takaapäin. Itseäni kiihottaa vielä se, kun laitan korsetin, stayupit ja korkkarit Peppuni on silloin pitsin välistä ihanasti tarjolla Harva kunnon mies vain haluaa toteuttaa tuollaista leikkiä Minä ainakin haluaisin toteuttaa juurikin tuollaista leikkiä.

Ja kyllä olen joskus toteuttanutkin. Asento eläimellinen kiihoittava kiimainen, nainen edessä pylly koholla märkä tuoksuva vittu odottaa paljasta kalua sisäänsä, siinä huulilla voi ensin pyöritellä. Tykkään kanssa takaapäin panosta, haluaisitko sinä mukava nainen naida kanssani takaapäin.

Pirkanmaa ja Häme alueet. Pentele mua saisit paina ja nuolla niin paljon ku haluaisit. Harmi etten oo tota alueelta. Olen ihan märkä pelkästä ajatuksesta. Hei 53 miltä alueelta oot,jos et oo kaukaa voisin käydä kylässä??

No kyllä matkaa tulisi yli km. Löytyiskö yhtään Etelä-Karjalasta panoseuraa. Ootkos pk seudulla tai lähistöllä? Sain viikko sitten elämäni parhaan takaapäin panon,vieläkin kostun kun ajattelen.

Pillu vaan menee entistä tiukemmaks tossa asennossa,mut ku saa sisään on taivaallista. Niimpä, voisit olla kunnon panomies mun makuun. Olen länsirannikolta, jos tuut kesällä jatseille voitas treffat. Ei pysty tähänhätään sanoo,mut pistä postia niin voin infoo.

Huh pekael kuulostat juuri sellaiselta jonka kanssa haluaisin naida pitkään ja hartaasti. Aina välillä käyn Pirkanmaalla. Jotenkin sitä haluu vieläkin että miehet raiskaa. On vakkari vanha ukko mikä tietää haluni ja saa 21v pillua naida kun haluu.

Vaikka olen 22v nainen ja hyvän näköinen niin halut vie välillä hetken mielijohtesta vaikka puistossa puskan taakse missä vanhemmat miehet "tekee tarpeensa" , nolottaa joskus jos joku näkee. Mutta kun kukaann ei tunne toisiaan niin mitä väliä jos nauttii. Olen kahdensantoista ja käyn syrjäsessä paikassa ottamassa aurinkoa. Joskus kun tulee vanhempi nainen katselemaan, otan uikkarit pois että saa katsella kun seisoo. Vinkkaan luokseni ja annan naida. Kyllä toiset pikana nopeesti väkisin tekee ja lähtee.

On humalaisia naisia mitkä haluu pitkään nuorta munaa naida väkisin. Ikääkin on on,mutta moista kokemusta en ole saanut.

Oikea raiskaus olisi tietenkin karu juttu,mutta parin kolmen herran vauhdikas puuhastelu olis kerran naisen elämässä koettava!! Jep, minäkin 21v nainen ja haaveilen täysin samasta. Ja tosiaan joku sanokin tossa jo, että mitä useampi mies niin sitä kiihottavaa pää se musta on: Fantasioissa monikin haluaa vaikka mitä, mutta uskoakseni suomalainen mies ei porukalla näitä hommia ruukaa hoidella. Pitää olla tosi hyvä kaveriporukka, ja paljon viinaa, ennen kuin onnistuu.

Mutta nämä maahantulijat on luonnostaan tottuneet hoitelemaan hommat porukalla, joten toivossa on hyvä elää. Minä taas sinkkuna 27 , ei jaksa runkata että joku tulis ja raiskais. Onneksi kaksi tummaa muutti naapuriin, vaikka olevat vanhempia mehiä niin haluja on. Annan usein vaan takaa ettei tarvii katsella, nautin vaan kun naidaan.

Kun pitkään tekevät niin nautin, varsinkin toisella on niin iso että sattuu välillä. Minua nuorena vanhemmat naiset juotti, sitten lähti housut ja käyttivät hyväkseen vuoron perään.

Vois vaikka sitoa että monta saa runkata ja naida. Vastaa alkuperäiseen viestiin Ota minut väkisin Haluan että minut otetaan väkisin, rajusti ja anteeksi pyytämättä. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla.

Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Mieheni haluaisi nähdä kun useampi mies nai minua Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä Eija 44 , Onko kellä kokemuksia tämmöisestä? Ajatus monesta miehestä kyllä kiihottaa. Eija 44 , Paremminkin kokemusta sellaisesta kun tyttöystävä on toisten miesten kanssa ja joskus voisi olla useampikin. Kokemusta ei ole mutta samasta aiheesta käydään keskustelua meilläkin. Pitkän parisuhteen aikana olen huomannut että ihaninta rakkautta on avoin rakkaus ilman mustasukkaisuutta ja että ihminen ei elä pelkällä materialla vaan ilolla, nautinnolla ja kokemuksilla.

Toivottavasti niin te kuin mekin voimme nauttia elämästä yhdessä parin kanssa. Meillä kokemusta, suosittelen Meillä myös mies mukana, nuolee ja nai minua näiden vieraiden jälkeen. Kolme vierasta on ollut samalla kerralla mieheni lisäksi. Moniko nainen haaveilee tämmösestä? Meillä muija joskus puhu että olis kiva saada useampaa miestä. Käytettiin sit sauvaa toisena kun nain häntä. Sitten kerran yllätin muijan kun meillä oli bileet ja luulivat minun sammuneen.

Menin olkkariin niin siellä muijan ystävätär nussi yhden miehen kanssa ja muijaa pani yks mies ja toiselta otti suihin.

Meidän juttu loppu siihen. Olisin hyväksynyt jos tota ei ois tehty salaa ja ilman lupaa. Meillä mies käy naimassa tuttavaperheen naista. Mukana myös hänen miehensä mutta ei muita.

Vastaavasti tämä mies käy sitten meillä, mukana myös mieheni ja sitten kolmas mies. Miehet sekä minä nautimme kovasti koska kukaan ei saa muualla samanlaista seksiä.

Seksi on aika rajua eikä ihan tavanomaista naimista. Miehet ottavat minut aika rajuin ottein, läpsivät, tukistavat ym. Emme käytä ehkäisyä koska olemme kaikki tuttuja ja terveitä. Miehet naivat minua myös nyrkillä, runkkaavat lastin suuhun ja kasvoille. Joskus pissaavat päälleni mutta ei kumminkaan koskaan kasvoille vaan yleesä rinnoille tai pimpille. On mukavaa kun on tällainen luotettava porukka kenen kanssa toteuttaa fantasioita.

Niin ja älkää kauhistelko, kyllä se nyrkki menee joka pilluun kun on märkä ja liukas. Se pitää tehdä hitaasti ja taidolla, ja tuntuu muuten hyvältä. Aika harva tuon pystyy toteuttamaan. Vaikka olisi haluja onko uskallusta? Haaveissa meilläkin ollut mutta eipä olla toteutettu. Kyllä tuollaisen valmisteluum meillä meni pari vuotta. Lopulta se toteutettiin eräällä iskelmäristeilyllä niin että esiinnyin sinkkuna ja mieheni liittyi seuraan vasta kun innokas kumppani oli löytynyt - ikään kuin toisen varauksen tehneenä.

Kolmisin istuimme samassa pöydässä ja varmemmaksi vakuudeksi mieheni alkoi puhua jopa rahalisesta korvauksesta, jonka minä tyrmäsin. Päädyimme kaverin hyttiin ja tajusin vasta siellä miten valtavasti miestäni kiihotti, kun toinen mies alkoi availla vaatteitani. Näin miten hän nieleskeli kun rintojani pideltiin ja otettiin esiin liiveistä ja varsinkin kun kaveri riisui pikkuhousuni vastapäisellä sängyllä. Sitten vieras kaveri peitti näköalani tulemalla päälleni. Saatan vain kuvitella mitä mieheni ajatteli kun vieras kalu lukui sisälleni ja alkoi pumpata.

Jännitin aivan kamalasti, mutta olin päättänyt kestää mitä tulossa oli. Loppujen lopuksi kokemus ei ollut varsin kummoinen - kaveri laukesi aika nopeasti kondomiin ja nukahti melkein heti viereeni.

Löytyiskö yhtään Etelä-Karjalasta panoseuraa. Ootkos pk seudulla tai lähistöllä? Sain viikko sitten elämäni parhaan takaapäin panon,vieläkin kostun kun ajattelen. Pillu vaan menee entistä tiukemmaks tossa asennossa,mut ku saa sisään on taivaallista. Niimpä, voisit olla kunnon panomies mun makuun. Olen länsirannikolta, jos tuut kesällä jatseille voitas treffat.

Ei pysty tähänhätään sanoo,mut pistä postia niin voin infoo. Huh pekael kuulostat juuri sellaiselta jonka kanssa haluaisin naida pitkään ja hartaasti. Aina välillä käyn Pirkanmaalla.

Koska tuut toteuttamaan ton? Odotan tääl kunnon panoa pitkästä aikaa. Ite oon Kotkasta, onko liian pitkä matka? Moi oon pirkanmaalta,liian pitkä matka? Minä tulen mielelläni vaikka tänään! Laita viesti privana ja sovitaan lisää. Moro, olen Kotkasta niin laita viestiä niin voidaan sopia lisää. Ex-muija tykkäsi erittäin paljon takaapäin ottamisesta, toinen hänen suosikkinsa oli saunassa runkkaaminen ;.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Voi että tekisi mieli, 55v, toivoo. Pitkään ja hellästi tai kovin mielihalusi mukaan. Kaikki naiset joita olen nussinut, ovat tykänneet takaapäin nainnista. Viimeisimmät muijat tykkää, kun kunnolla nussii ja vetää tukasta oikein kunnolla.

Ei naiset niinkään siitä perinteisestä lähetyssaarnaaja asennosta välitä. Samoin kylkiasento on naisteni mieleen ollut. Nykyinen muija antaa perseeseen vetää myös mielellään, tykkää anaalista. Paras pano on, että kunnon imutusta kullille ensin ja itse nuolen vittua. Sitten rajua nussintaa takaapäin ja lopulta hyvin rasvattuun persereikään nainti, ja mällit niin syvälle kuin menee. Muija hykertelee tyytyväisenä sen jälkeen. Oon nainen ja tykkään, kun mies panee mua dogissa ja samalla sormettaan mua anaaliin.

Meen ihan villiksi jos vielä saan tekopenistäki. Myös jos varustus riittää niin tyyny hävyn alla toimii. Takaapäin tuntuu, kun k Ja meillä korkkarit jalkaan pituuseroa tasoittamaan, niin tuntuu vielä paremmalta, kun tulokulma on parempi. Korot on ihan ehdottomat, jotta itse on paremmalla korkeudella. Mies kun on tavallisesti se pidempi osapuoli. Nykyään platform-korkkarit 14 koroilla, metallisten korkolappujen koko noin 7mm. Uros on oppinut varomaan. Meillä naiseni saa valtavat orkut takaapäin nainnista.

Ensin nuollaan pillu takaapäin märäksi sit aloitetaan nainti hitaasti härnäillen, peppua levitellen, sormea peppuun, nännejä puristellen ja venytellen. Jonkinajan päästä sidon naisen kädet sängynpäätyyn otan dildon, kunnolla luikkaria dildo peppuun ja hidasta naintia dildolla. Yleensä naiseni saa ekankerran tässä vaiheessa, sit kullilla syvälle pilluun ensin hitaasti, sit vauhtia lisäten, peppua levitellen, naisen hiuksista kiinni ja rajumpaa panoa.

Seuraavan naisen orkun jälkeen jatketaan samalla työnnän dildon naidessani peppuun ja lisään naintini vauhtia, sit taas hiuksista kiinni, nännejä venytellen ja rajua rajua naintia Laheta postia ja kirjoita millaisia asentoja haluat, niin ma lahrta.

Täällä olisi isorintainen seksikäs tumma ja tulinen 34 vuotias nainen ja tarjoan seksiä korvausta vastaan. Jos kiinnostaa, Otahan yhteyttä! Et sitten laittanut yhteystietojasi mihin otan yhteyttä,kyllä kiinostaa. Kyllä se on mahtavaa nuolla kummatkin reijät, kun muija on kontillaan. Siitä sitten pikku hiljaa sormee kans sisään. Sit kun kosteusprosentti on oikea, niin ei muuta kun nahkakeppiä sisään. Tuntuu pillu viä astetta kireemmälle, kun leidin jalat on yhdessä, eikä puolispagaadissa.

Huh tästä on hyvä mennä unten maille. Ai siks siis mun seksi kamu siirsi mun jalkoja erilleen. Oli vissii liian piukka silleen. Suihinotto samaan aikaan kun mua nuollaan ja imetään, niin haluan!

Ite tykkään eniten ku takaapäin otetaan, ei tosiaan anaaliin mutta ihan normipano: Minä miehenä kyllä tykkään naimisesta ja takaapäin on yksi asento muiden joukossa. Siinä mies itse näkee kuinka kova mulkku sukeltaa pillun sisään halkaisten karvaisen mättään, mikäli ei ole posliini. Ja siitä saa aika syvään siemenet tyrkättyä jos loppuun asti takaa painaaa. Nyt ti3tty 22 v nainen olisi unelma, koska olen itse jo lähentymässä 50 ikävuotta. Mutta sarvi on kova. Tääl ois 16v tyttö Espoon suunnilta.

Täällä ois 16v tyttö Espoosta päin. Täällä mies 25 ; Pistä viestiä ; ttuomasss suomi Takaa on kyllä asentojen aatelia Tytöt voi ottaa yhteyksiä;.

Ihanaa kun takaapäin kova kanki imeytyy piluuni ja alkaa edestakaisin työnnellä, Samalla puristelee tissejäni Miehet ottavat minut aika rajuin ottein, läpsivät, tukistavat ym. Emme käytä ehkäisyä koska olemme kaikki tuttuja ja terveitä. Miehet naivat minua myös nyrkillä, runkkaavat lastin suuhun ja kasvoille. Joskus pissaavat päälleni mutta ei kumminkaan koskaan kasvoille vaan yleesä rinnoille tai pimpille. On mukavaa kun on tällainen luotettava porukka kenen kanssa toteuttaa fantasioita.

Niin ja älkää kauhistelko, kyllä se nyrkki menee joka pilluun kun on märkä ja liukas. Se pitää tehdä hitaasti ja taidolla, ja tuntuu muuten hyvältä. Aika harva tuon pystyy toteuttamaan. Vaikka olisi haluja onko uskallusta?

Haaveissa meilläkin ollut mutta eipä olla toteutettu. Kyllä tuollaisen valmisteluum meillä meni pari vuotta. Lopulta se toteutettiin eräällä iskelmäristeilyllä niin että esiinnyin sinkkuna ja mieheni liittyi seuraan vasta kun innokas kumppani oli löytynyt - ikään kuin toisen varauksen tehneenä.

Kolmisin istuimme samassa pöydässä ja varmemmaksi vakuudeksi mieheni alkoi puhua jopa rahalisesta korvauksesta, jonka minä tyrmäsin. Päädyimme kaverin hyttiin ja tajusin vasta siellä miten valtavasti miestäni kiihotti, kun toinen mies alkoi availla vaatteitani.

Näin miten hän nieleskeli kun rintojani pideltiin ja otettiin esiin liiveistä ja varsinkin kun kaveri riisui pikkuhousuni vastapäisellä sängyllä. Sitten vieras kaveri peitti näköalani tulemalla päälleni. Saatan vain kuvitella mitä mieheni ajatteli kun vieras kalu lukui sisälleni ja alkoi pumpata.

Jännitin aivan kamalasti, mutta olin päättänyt kestää mitä tulossa oli. Loppujen lopuksi kokemus ei ollut varsin kummoinen - kaveri laukesi aika nopeasti kondomiin ja nukahti melkein heti viereeni. Napitin puseroni ja keräsin tavarani ja lähdin mieheni kanssa baariin drinkille.

Omassa hytissä mieheni sitten purki patoutuneet paineensa varsin kiitettävällä tavalla riisumatta myöskään minua. Pari uusintaa olemme ottaneet, ja kumppani on valittu todella tarkasti. Se kumppanin valintakin on varsin kiihottavaa touhua Vähän sama tapa meillä kuten Jaana kirjoitti. Mennään yleensä baariin ja istutaan eri pöytiin. Vaimo pukeutuu yleensä aika paljastavasti. Aika nopeesti vaimo saa seuraa, ja yllättävän helposti löytyy pari miestä matkaan.

Vaimo vie ne meille kotiin ja minä menen hiljaa perässä katselemaan salaa heidän naimista. Vaimo ohjaa miehet aina olkkariin niin että minä pääsen parvelta salaa katsomaan johon menee raput ulkokautta. Alku kesästä vaimo vei kaksi ulkomaalaista miestä. Oli tosi kiihottavaa nähdä kun tumma kyrpä upposi vaimon pilluun.

Miehet nai vuoron perään vaimoa takaapäin, sitten yllättäen toinen miehistä halusi panna anaaliin ja tästä vaimo ei oikein pidä. En kumminkaan puuttunut asiaan vaan katselin kun mies runnoi mustaa kyrpää vaimon perseeseen, onneksi tämä ei kestänyt kauaa vaan mies tuli vaimon eteen ja runkkasi mällit rinnoille. On tehty myös niin että itse olen välillä mukana mutta yleensä katselen ja kuvaan salaa. Vaimon mielestä tuo flirtti vaihe baarissa on myös tosi kiihottava.

On kuulemma pari kertaa meinannut saada jo baarissa orgasmin kun on antanu miehen viedä käden hameen alle ja pilluun. Itse olen kerran sormin tyydyttänyt vaimon orgasmiin asti baarissa kun pöydässä on ollut toinen mies.

Tämän jälkeen lähdettiin meille päin ja vaimo otti tältä toiselta mieheltä matkan varrella olevassa puistossa suihin. Vaimo on aika rohkea ja nauttii siitä että joku voi nähdä hänen harrastaessaan seksiä. Itse en ihan uskaltaisi pelkästään tuntemattomien mukaan mennä vaikka haaveilenkin seksistä useamman miehen kanssa.

Kyllä sen toisen pitää olla oma mies; olisi huomattavasti turvallisempi olo ja uskaltaisin nauttia vapaammin oman miehen ollessa paikalla Joskus on asiasta hieman puhuttu mutta en ole uskaltanut vielä ehdottaa asian viemistä käytäntöön Toivottavasti teillä on jokin turvasana tai merkki kun tiesit olla menemättä väliin vaikka vaimo huutaa Kivun ja nautinnon raja on häilyvä.

Sairaita ja selkeästi myös keksittyjä tarinoita! Tuo on pienessä humalassa ja kiihottuneena ihan jees, mutta itelle oski katumus ja mustasukkasuus kun annoin vieraan nussia vaimoa. Tilanteen oltua oäällä on ihan mukavaa ja itekin sain orkun nopeesti mutta ei kumminkaan jälkikäteen tunnu hyvältä. Me harrastettiin tota ex-vaimon kanssa ja tais olla osa syy eroomme. Ensin oli yks mies mun lisäksi ja kaikki toimi ja nautti.

Sitten oli kaks mun lisäksi ja vielä ihan ok, itse olin aina mukana ja ihan normi seksiä, suuseksiä naimista ja niin poispäin. Sitten mun nälkä kasvo, mukaan tuli sitomista ja pientä läpsimistä ja tämäkin vielä vaimosta ok. Mutta parhaimmillaan meitä oli viis miestä, sidottiin, läpsittiin aika kovaakin perseelle ja rinnoille, runkattiin joskus kaikki spermamme kasvoille, jatkuvaa naintia vuoron perään ja myös perseeseen.

Myös nyrkkipanot tuli mukaan. Vaimo sit sano että ei nauti kun näin rajua ja miehiä liikaa. Monien tuntien "orgiat" oli liikaa, paikat kipeenä.

Luulen että myös se vaikutti eroomme kun vaimo huomas että pidän myös miehistä. Otin usein yhdeltä miehistä suihin ja muutenkin tykkäsin nuolla spermaista vaimoa. Muutaman kerran tämä mies pani mua perseeseen, ja pakko myöntää että nautin siitä. Mutta puhukaa mitä ja miten haluatte niin molemmat nauttii ja saa mitä haluaa! Kyllä kiihotta katsella, kun vieras nain vaimoni kanssa. Parhaita ovat tuollaiset, ilman ennakkosuunnitelmaa tapahtuvat jutut.

Olimme vaimoni kanssa Saksassa kaupunkilomalla ja menimme pornoelokuvia näyttävään elokuvateatteriin. Elokuvateatterissa oli pääasiassa nuoria miehiä ja osa runkkaili ihan mistään muusta välittämättä.

Vaimoli vieressä istui tuollainen abaut 18v. Vaimo naureskeli mulle ja osoitti kaveria. Ja tuskin ehdin nyökätä, kun hän jo istui sylikkäin pojan kanssa. Ohjasi kaverin elimen sisäänsä ja poika vilkaisi minua epäluuloisesti, kun naureskelin, niin kaveri alkoi työnnellä ja alle minuutti siinä meni, kun ilmeestä näki, että sinne oli lauennut, vaimoni sisään.

Naida takaapäin pk -

Emme käytä ehkäisyä koska olemme kaikki tuttuja ja terveitä. Kyllä kiihotta katsella, kun vieras nain vaimoni kanssa. Kaikki naiset joita olen nussinut, ovat tykänneet takaapäin nainnista. Sano wallahi billahi, mä tuun heti. En ole kaverelleni kertonut et raiskataan. Meidän juttu loppu siihen. Koska tuut toteuttamaan ton? Mutta puhukaa mitä ja miten haluatte niin molemmat nauttii ja saa mitä haluaa! Vaikka olen 22v nainen ja hyvän näköinen niin halut vie välillä hetken mielijohtesta vaikka puistossa puskan taakse missä vanhemmat miehet "tekee tarpeensa"nolottaa joskus jos joku näkee. Tytöt voi ottaa yhteyksiä. Eija 44 Hei 53 miltä alueelta oot,jos et oo kaukaa voisin käydä kylässä??

: Naida takaapäin pk

PANOSEURAA FI EROOTTISET TARINAT 132
Naida takaapäin pk Czech girl sex video chat
Naida takaapäin pk 671
Haluan pillua sabina porno Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Lähetyssaarnaaja on kuitenkin ykkösasento. Menin olkkariin niin siellä muijan ystävätär nussi yhden miehen kanssa ja muijaa pani yks mies ja toiselta otti suihin. Minä tulen mielelläni vaikka tänään! Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.
SINKUT TURKU KLITORIKSEN NUOLEMINEN Sitten kerran yllätin muijan kun meillä oli bileet ja luulivat minun sammuneen. Moi oon pirkanmaalta,liian pitkä matka? Korot on ihan ehdottomat, jotta itse on paremmalla korkeudella. Nykyinen muija antaa perseeseen vetää myös mielellään, tykkää anaalista. Tämän jälkeen lähdettiin meille päin ja vaimo naida takaapäin pk tältä toiselta mieheltä matkan varrella olevassa puistossa suihin. Ex-muija tykkäsi erittäin paljon takaapäin ottamisesta, toinen hänen suosikkinsa oli saunassa runkkaaminen. Vastaa alkuperäiseen viestiin Ota minut väkisin Haluan että minut otetaan väkisin, rajusti ja anteeksi pyytämättä.

Naida takaapäin pk -

Kolme vierasta on ollut samalla kerralla mieheni lisäksi. Koska tuut toteuttamaan ton? Olimme vaimoni kanssa Saksassa kaupunkilomalla ja menimme pornoelokuvia näyttävään elokuvateatteriin. Täällä olisi yksi kiimainen boy, jota saa luvan kanssa myös hanuriseerata. Vaikka olen 22v nainen ja hyvän näköinen niin halut vie välillä hetken mielijohtesta vaikka puistossa puskan taakse missä vanhemmat miehet "tekee tarpeensa"naida takaapäin pk, nolottaa joskus jos joku näkee. Itse olen kerran sormin tyydyttänyt vaimon orgasmiin asti baarissa kun pöydässä on ollut toinen mies. Menin olkkariin niin siellä muijan ystävätär nussi yhden miehen kanssa ja muijaa pani yks mies ja toiselta otti suihin. naida takaapäin pk

0 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *